Start tennisseizoen

De renovatie van de tennisbaan is nog niet helemaal afgerond, maar de banen zijn inmiddels wel bespeelbaar. Er moet nog worden gewerkt aan de afrastering en aan de beregeningsinstallatie. Bij de nieuwe gravel is zeker in deze droge periode regelmatig sproeien heel belangrijk. Dat moet op dit moment nog handmatig gebeuren. De echte liefhebbers kunnen dus vanaf morgen tennissen. De komende woensdagavond zullen de heren op de gerenoveerde banen spelen.

Met de tennislessen willen we nog een week wachten, mede omdat diverse leden vanwege vakantie afwezig zijn. De eerste tennisles wordt gegeven op dinsdag 30 april. Bijgevoegd is de definitieve groepsindeling.  

Rondom de banen moet ook nog het nodige werk worden verzet aan het clubhuis, de beplanting en de bestrating. De mannelijke senioren, met name de gepensioneerden, worden van harte uitgenodigd om op vrijdag 26 april om 10 uur naar de baan te komen om samen te zorgen dat ook de omgeving van de baan mooi wordt opgeknapt.

Geef een reactie