Groot zomerfestijn 2019

Het is weer zomer en dus wordt op zondag 25 augustus 2019 weer het “groot zomerfestijn” georganiseerd. Het is de bedoeling de hele zondag in te vullen met verschillende activiteiten.
We beginnen `s morgens om 10.00 uur met een wandeling, onderweg is er een koffiepauze. Voor de mensen die niet kunnen wandelen is er een fietsroute.
Na de wandeling wordt een brunch aangeboden bestaande uit verschillende soorten brood met beleg.
`s Middags staan de sportieve activiteiten op onze buitenbanen op het programma bestaande uit tennis, petanque (jeu de boulle) en dart.
Rond 18.00 uur wordt er gezorgd voor een barbecue.
Ieder lid mag en kan meedoen aan dit festijn, ook niet lid zijnde partners. Er wordt bij de indeling rekening gehouden met ieders kunnen. Voor de nieuwe leden maken we een aparte indeling bij het tennis, dus iedereen kan meedoen.

Als je mee wilt doen geef je dan op bij Pie Haseleers per e-mail p.haseleers@hetnet.nl. Het mag ook telefonisch op 043-4081999. Doe dit wel voor dinsdag 20 augustus 18.00 uur. Dan kan de organisatie nog op tijd de barbecue bestellen.

Voor deelname aan de barbecue wordt een bijdrage van 15 euro per persoon en voor kinderen € 7.50 gevraagd, niet leden die willen deelnemen aan de brunch betalen hiervoor
€ 7.50,– extra, te betalen op zondag 25 augustus. Voor de rest zijn geen kosten aan dit festijn verbonden.
Alleen bij extreem slecht weer gaat het feest niet door. Dus snel opgeven bij Pie .

Geef een reactie