Start tennisseizoen 2022

Nu het kabinet de coronamaatregelen behoorlijk heeft versoepeld kunnen we een hoopvol uitkijken naar de start van het nieuwe tennisseizoen. In 2020 en 2021 hebben we geen algemene ledenvergadering kunnen houden. Het ziet er naar uit dat we dit jaar wel bij elkaar kunnen komen. Als datum hebben we gepland : Vrijdag 18 maart 2022 om 20 uur in het Gemeenschapshuis. De agenda voor deze vergadering ontvangen de leden begin maart.

Als er geen gekke dingen gebeuren kunnen de tennisbanen op 1 april weer bespeeld worden. Een paar dagen later zullen de tennislessen van start gaan. Zoals aangekondigd hebben we een nieuwe tennisleraar gevonden. Het is Harrie Willems uit Maastricht.

Harrie heeft de mogelijkheid om in Sint Geertruid les te geven op maandag en dinsdag van 16 tot 20 uur. Bij de senioren zullen de lesgroepjes in beginsel uit vier personen bestaan, bij de junioren gaan we uit van maximaal zes kinderen per groep. De eerste lessen zullen worden gegeven op 4 en 5 april. Vóór de zomervakantie wordt een reeks van tien lessen gegeven. Aan de senior-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 65,- en de junioren betalen een bedrag van € 40,- voor de tien lessen. Leden die willen deelnemen aan de lessen worden verzocht zich vóór 20 maart aan te melden via het mailadres p.moors@kpnplanet.nl.

Ter voorbereiding van de lessen zullen Harrie Willems en Jos Menten een tennisclinic verzorgen op zondag 3 april. Op die dag zijn alle junioren welkom van 10 tot 11 uur op de tennisbaan voor een gratis proefles. Van 11.30 tot 12.30 uur kunnen de senioren aan de clinic deelnemen. Ook leden die zich niet hebben aangemeld voor de lessen kunnen kosteloos deelnemen aan de clinic. Voor Harrie en Jos is het  organisatorisch handig als zij vooraf weten hoeveel leden zij mogen verwachten. Leden die willen deelnemen aan de clinic worden verzocht dit vóór 20 maart per mail (p.moors@kpnplanet.nl) door te geven.

Geef een reactie